Kompanije i tržišta
Izraelci otvorili veliki šoping centar u Beogradu, još jedan grade Poljaci
21.4.2017 14:10 | Indikator.ba
Najmoderniji i najveći šoping centar "Big Fashion" u Srbiji, investicija izraelske kompanije Big Shopping Centers Israel, otvoren je juče u Beogradu.

U centar koji se prostire na oko 32.300 kvadratnih metara maloprodajne površine, uloženo je 80 miliona eura, a otvoreno je 1.500 novih radnih mesta.

Najmoderniji tržni centar prostire se na tri nivoa, sa velikim brojem raznovrsnih prodavnica odeće i obuće, poznatih brendova hrane, dečijom igraonicom, kao i „Cinepleks“ bioskopom, koji ima osam velikih sala.

Otvoreni centar je drugi kompanije „Big Shopping Center Group“ u Srbiji.

Istovremeno, Banca Intesa, u saradnji sa PBZ bankom u Hrvatskoj i VUB bankom u Slovačkoj, kao članicama Intesa Sanpaolo grupe, potpisala je sa poljskom kompanijom GTC S.A. obavezujuću ponudu u iznosu od 64 miliona eura za finansiranje izgradnje tržnog centra Ada u Beogradu, prve investicije kompanije GTC u maloprodajni sektor Srbije.

Tržni centar Ada prostiraće se na ukupno 34.400 kvadratnih metara modernog maloprodajnog prostora dizajniranog i sagrađenog u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

Tržni centar Ada, smješten na Čukarici preko puta Ade Ciganlije, a imat će više od 100 radnji i robnih marki, te ponuditi zone za zabavu i relaksaciju, poput panoramske bašte na krovu sa pogledom na jezero.
Kompanija GTC dobila je dozvolu za izgradnju tržnog centra Ada sredinom februara 2017. godine. Izgradnja je započela 6. marta 2017. godine, a objekat će biti otvoren na jesen 2018. godine.
Facebook Twitter Print