Život i umjetnost
Asmir Begović će lansirati vlastitu modnu marku
13.5.2017 14:08 | Indikator.ba
Da naši fudbaleri itekako imaju stila i interesa za modu potvrđuje primjer Asmira Begovića. Sjajni čuvar mreže bh. reprezentacije i engleskog Chelsea, kako prenosi Faktor, sa saradnicima radi na pokretanju svoje modne marke, a više detalja bi trebalo biti poznato u julu.

Zasigurno da samo ime Begovića obećava popularnost odjevnim komadima iz njegove vlastite radionice.
Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš i član madridskog Reala također ima modnu liniju donjeg veša, košulja, obuće, čarapa, pa i dekica, koju je nazvao po svom nadimku u fudbalskom svijetu CR7.

Rio Ferdinand, legendarni engleski stoper i nekada najskuplji odbrambeni nogometaš u historiji, veliki je ljubitelj kačketa, a osim njih u kolekciji s njegovim potpisom „FIVE“ su i odlične muške cipele.

Među dizajnerima u svijetu fudbala je i Zlatan Ibrahimović. Jedan od najharizmatičnijih i najboljih fudbalera na planeti prošle godine predstavio je vlastiti brend sportske odjeće “A-Z”. Ideju za kolekciju dobio je kada je trebao snimati reklamu za donje rublje, a cilj mu je, kako je naglasio na promociji, da bude prvi i svojim brendom dostigne poznate brendove.
Facebook Twitter Print