Menadžment
Goran Horvat novi predsjednik Uprave i Senior Partner KPMG-a za Hrvatsku i BiH
25.10.2017 10:12 | Indikator.ba
Goran Horvat, Partner zadužen za Odjel financijskog i poslovnog savjetovanja, od 1. oktobra 2017. godine je novi Senior partner i predsjednik Uprave KPMG-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.
Tu poziciju preuzeo je od Daniela Radića koji će, uz poziciju Partnera za Usluge financijskog savjetovanja u KPMG- u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini preuzeti i ulogu lidera financijskih savjetodavnih usluga za regiju srednje i istočne Europe.

Goran Horvat je, osim diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ovlašteni računovođa Velike Britanije (ACCA). U KPMG-u počinje raditi 1998. godine, a tijekom godina vodi i različite projekte, od financijskog savjetovanja i revizije, poslovne strategije do projekata financijskog i operativnog restrukturiranja. Također je sudjelovao u brojnim preuzimanjima i spajanjima te procjenama vrijednosti, kao i procesima privatizacije.
Njegov rad se fokusirao na društva u financijskom sektoru (osiguravajuća društva, banke i fondovi), ali je također stekao značajno iskustvo i u drugim industrijama kao što su maloprodaja, industrija robe široke potrošnje, tržište nekretnina itd.
Goran je također završio MBA program iz područja međunarodnog poslovanja na Ecole Nationale des Ponts et Chaussees u Parizu u suradnji s Sveučilištem u Edinburghu.
Facebook Twitter Print