Menadžment
Vedran Peršić Marketing Superstar
29.10.2017 08:36 | Indikator.ba
Vedran Peršić, direktor sektora marketinga i komunikacija Sberbank BH d.d., osvojio je titulu Marketing Superstara u takmičenju koje je organizovano u okviru 4. Marketing Summita, održanog krajem sedmice u Sarajevu.

Peršić je osvojio laskavu titulu Marketing Superstara prema glasovima više od 5.000 marketara, koji su glasali preko platforme Marketing Summita.

Agencija Fly Fly Travel je za pobjednika takmičenja Marketing Superstar Fly Fly Travel poklonila putovanje u Grčku.
”Hvala organizatorima, agenciji Altermedia i Finance Akademiji koji su sjajno organizovali ovaj Summit. Hvala Fly Fly Travel na nagradnom putovanju i svima onima koji su glasali za mene. Hvala nominovanim kolegama, od prvog do posljednjeg, i želim da kažem da to što vi niste danas ovdje, na ovoj bini, ne znači da niste Marketing Superstar. Kolege iz branše su vas nominovale, prepoznaju vas i sigurno radite dobar posao. Ovo znači da sam ja samo imao više pratilaca na društvenim profilima, glasača, i možda se moja kompanija više angažovala”, izjavio je Peršić.

Za titulu Marketing Superstara bilo nominovano 15 top marketing managera.
Jednodnevna konferencija 4. Marketing Summit okupila je 26. oktobra veliki broj firmi, marketinških stručnjaka i pojedinaca iz biznis svijeta.
Facebook Twitter Print