Kompanije i tržišta
Hrvatski Techno Win otvorio pogon u Odžaku
13.11.2017 06:49 | Indikator.ba
Načelnik Općine Odžak Jakov Ivanković, zajedno s vlasnikom i direktorom hrvatskog poduzeća Techno Win Ilijom Augustinovićem i Antom Jelečem, u subotu je svečano otvorio to poduzeće u Odžaku i ozvaničio početak proizvodnje.
Techno Win u Odžaku za početak će biti specijaliziran za proizvodnju drvenih sajamskih štandova, malih drvenih kuća te ostale urbane opreme, kazao je vlasnik poduzeća Ilija Augustinović, prenosi zvanični općinski sajt.

- Poduzeće posluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine. Počeli smo kao malo obiteljsko poduzeće, koje posljednjih godina ubrzano raste te danas ima 12 zaposlenih. Tijekom tog razdoblja pronašli smo potencijal u domeni brige za održavanje okoliša te proširili svoj asortiman na komunalnu opremu, komunalna vozila i sve ostale proizvode neophodne za profesionalno čišćenje unutrašnjih i vanjskih prostora. Otvaranjem ove podružnicu u Odžaku cilj nam je da uspješno odgovorimo na rastuće potrebe tržišta u BiH - rekao je Augustinović.

Načelnik Općine Odžak Jakov Ivanković rekao je da je poduzeće Techno Win ovdje pokrenulo proizvodnju zahvaljujući pogodnostima koje Općina ima za one koji žele investirati u industrijsku zonu.

- Otvaranjem ovog poduzeća, imamo i nova upošljavanja što je mene najviše motiviralo da se ova hala izgrađena pomoću sredstava Europske unije i Općine Odžak stavi u funkciju, s obzirom na to da je neko vrijeme stajala prazna. Općina je učinila sve da privuče investitore koji bi ulagali u Odžak - kazao je Ivanković.
Facebook Twitter Print