Kompanije i tržišta
Agencija Fly Fly Travel posluje i u BiH
13.11.2017 15:35 | Indikator.ba
Jeftine avio-karte i povoljniji turistički aranžmani agencije “Fly Fly Travel” sada su dostupni i građanima Bosne i Hercegovine.
Radi se o agenciji koja posluje od 2009. godine i koja se za kratko vrijeme pozicionirala među vodećim turističkim agencijama.

Portal Fokus.ba razgovarao je sa vlasnicom Fly Fly Travel BH, Arnelom Hadžović koja je od nosioca franšize, postala i jedan od partnera Fly Fly Travela.

Govoreći o tome kako se odlučila prvenstveno da postane primalac franšize, Arnela Hadžović kaže da se za “Fly Fly Travel” odlučila jer se radi o kompaniji koja je prepoznatljiv brend na tržištu, koja ima razrađen sistem rada i široku paleta proizvoda u ponudi.

Od sljedeće godine građanima BiH će biti dostupna cjelokupna paleta proizvoda i usluga koju nudi Fly Fly Travel.

Fly Fly Travel će od sljedeće godine početi i sa prodajom svojih franšiza u BiH, preko matičnog ureda u Sarajevu. Samim tim će svim onim osobama koje se žele baviti turizmom, a nisu sigurni da li će uspjeti ili da li imaju dovoljno znanja za isti posao, biti omogućena kupovina franšiza za bilo koji dio BiH.

Svim nosiocima franšiza biće omogućena obuka, te na raspolaganju cjelokupna podrška, znanje i iskustvo ove kompanije, koja je već dokazala svoj uspjeh na različitim tržištima.
Inače, glavna djelatnost kompanije “Fly Fly Travel” je prodaja avio karata, ali se bavi i prodajom vrlo kvalitetnih turističkih aranžmana. Usljed dobre pozicioniranosti na tržištu posvetila se i zastupništvu poznatih avio kompanija, među kojima su Sky Work, Olymipic Air, Mistral Air i Tap Portugal, a danas su to Pegasus Airlines, Aegean Airlines, TAROM, Belavia i Air Cairo.
Facebook Twitter Print