Menadžment
Tatjana Skoko nova direktorica Microsofta za Hrvatsku
18.12.2017 06:56 | Indikator.ba
Tvrtka Microsoft je Tatjanu Skoko, v.d. direktoricu Microsofta Hrvatska imenovala za direktoricu Microsofta za Hrvatsku. Tatjana Skoko imenovana je u septembru 2017. za v.d. direktoricu Microsofta u Hrvatskoj, a dužnost je preuzela od Lejle Zukić – Krivdić koja je preuzela poziciju Channel Development Managera u Microsoftovoj regiji centralne i istočne Evrope, gdje je zadužena za 33 zemlje.

Lejla Zukić – Krivdić se na poziciji direktorice Microsofta za Hrvatsku i BiH kratko zadržala, budući da je imenovana u februaru ove godine, kada je naslijedila dugogodišnjeg direktora Ivana Vidakovića. Dužnost direktora Microsoft BiH obavlja Omar Krivošija.

Prije preuzimanja dužnosti v.d. direktorice, a od 1. januara ove godine i direktorice Microsofta za Hrvatsku, Tatjana Skoko je bila na poziciji Enterprise and Partners Group Lead za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga je bila poziciji Account Executive i bila je zadužena za Adriatic regiju koja uključuje Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.
U Microsoft je došla s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekom-u.
"Pozicija direktorice Microsofta velika je odgovornost i zato se ujedno i radujem nastavku suradnje s kolegama, klijentima i partnerima tvrtke Microsoft. Zajedničkim radom možemo ostvariti još veći uspjeh i rast", izjavila je Tatjana Skoko, direktorica Microsoft-a u Hrvatskoj.

Iz tvrtke ističu kako će Tatjana Skoko nastaviti dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije ekonomije, javnog sektora te društva u cjelini, a poseban naglasak u radu bit će daljnja podrška hrvatskim IT tvrtkama s ciljrm promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskoj platformi i uslugama tvrtke Microsoft.
Microsoft je također imenovao Hristu Manova na poziciju direktora regije Adriatic, a koji će istovremeno zadržati poziciju regionalnog direktora regije Baltic (Estonija, Litva i Letonija).
"Regija Adriatic je za nas vrlo važno tržište na kojem radi vrhunski tim i koje pruža izvrsne poslovne prilike. Radujem se saradnji s timovima iz Slovenije, Hrvatske, Albanije te Bosne i Hercegovine na važnim projektima koje će donijeti pozitivne promjene u poslovanju naših partnera i klijenata", izjavio je Manov, novi direktor regije Adriatic, u okviru koje posluju i Microsoft u Hrvatskoj i BiH.
Facebook Twitter Print