Kompanije i tržišta
Zatvoren sajam Sarajevo4Walls: Najbolji izlagači nagrađeni specijalnim priznanjima
15.4.2018 17:41 | Indikator.ba
Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - SARAJEVO4WALLS zatvoren je danas. Više od 50 kompanija je izlagalo i prodavalo svoj bogati asortiman od više od 80 brendova u olimpijskoj dvorani Zetra.
Sajamski popusti su iznosili i do 50%.

Sajam je po mnogo čemu bio veći i bogatiji od prošlogodišnjeg – veći broj izlagača i brendova, mnogo veće interesovanje koje je rezultiralo i većim brojem posjetilaca te idobrom prodajom na svim štandovima izlagača. Sajam su posjetile hiljade ljudi kako iz Sarajeva tako i iz okolice te drugih gradova BiH.
Specijalna sajamska komisija sastavljena od uglednih profesionalaca iz domena dizajna, arhitekture i fotografije - Nataša Perković, viši asistent na predmetu Unikatno oblikovanje, ALU Sarajevo, Denisa Šečerbajtarević, asistent na predmetu Produkt dizajn, ALU Sarajevo, Anida Kečo, MSc Arch i fotograf te Amra Jeleč Hadžiosmanović, dipl. ing. arh. je priznanjima nagradila najbolje.
Firma "Wood Lab" za svoj trpezarijski stol "Cone" je odnijela 2 priznanja: priznanje za najbolji dizajn komadnog namještaja i priznanje za najinovativniji komad namještaja dok je priznanje za najbolju prezentaciju i estetski izgled izložbenog prostora dobila firme "Zart Home".
Facebook Twitter Print