Politika i društvo
Uprkos osporavanjima Peruško najavio: Tekst nagodbe sljedeće sedmice
15.5.2018 17:24 | Indikator.ba
"Radi se na dovršetku teksta nagodbe, kojega ćemo objaviti sljedećega tjedna", kazao je vanredni povjerenik Fabris Peruško na pres-konferenciji članova Privremenog povjerilačkog vijeća i vanrednog povjerenika o toku procesa postizanja nagodbe u Agrokoru.

Na pres konferenciji su, uz Peruška i Irenu Weber, i Marica Vidaković te predstavnici VTB-a, Sberbanka i Knighthead fonda, izvijestila je TV N1 Hrvatska.
"Mislim da bez stranih savjetnika i bez administracije ne bismo bili ovdje gdje smo danas", rekla je predstavnica VTB-a.
Marica Vidaković kazala je da je kriza prošla da su na djelu stabilizacija poslovanja i likvidnost društva.
"Zamolila bi sve one koji mogu pomoći završetku procesa da omoguće da se zaštitite poslovni interesi i da nas puste da to odradimo na miru. Onoliko koliko nam pomognete, toliko ćemo biti uspješni na putu", rekla je Vidaković.
Zahvalila je Martini Dalić koja je "dobavljačima bila gotovo dnevno na pomoći i koja je pokušavala ovaj proces voziti pozitivno".

Peruško je dodao da cijelom procesu ne pomaže psihoza koja se stvara u javnosti.
"To usporava sami tijek procesa. Što se tiče samog procesa - veliki problem su osporavanja tražbina. To usporava proces i onemogućava nas da ga na uspješan način privedemo kraju", rekao je Peruško, prenijela je hrvatska N1.
Facebook Twitter Print