Kompanije i tržišta
Čitlučki Delta Security uselio u novu poslovnu zgradu
17.5.2018 15:00 | Indikator.ba
U Gospodarskoj zoni Tromeđa II. – Čitluk danas je svečano otvorena nova poslovna zgrada kommpanije ''Delta Security'' d.o.o. Čitluk – Agencija za zaštitu ljudi i imovine.

"Vlada Hercegovačko-neretvanske županije svjesna problema, uvjeta i okruženja u kojemu živimo, od početka je snažno opredijeljena ka stvaranju preduvjeta za ubrzaniji gospodarski razvitak naših lokalnih zajednica, otvaranje novih poslovnih objekata i što je najznačajnije novih radnih mjesta.

"S našim lokalnim zajednicama pokušavamo na različne načine rješavati te probleme, a osobito onaj najbolniji - problem nezaposlenosti zbog čega zabrinjavajuće veliki broj, poglavito mladih ljudi, odlazi u inozemstvo u potrazi za poslom i boljim životom.
Zadovoljstvo mi je istaknuti kako se općina Čitluk može svrstati u red onih lokalnih zajednica koje se, barem donekle, uspijevaju oduprijeti takvim negativnim trendovima, a za to su svakako najzaslužniji čitlučki poduzetnici među kojima su i vlasnici tvrtke Delta Security", kazao je na svečanosti otvorenja Nevenko Herceg, premijer Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Na svečanosti otvaranja prisustvoali su i ministri u Vladi HNŽ: Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza.
"Delta Security" djeluje od 2000. godine te na prostoru BiH osigurava više od 1500 privrednih, javnih, kulturnih, sportskih, vjerskih, porodičnih i drugih objekata i upošljava oko 340 osoba.
(Foto:pogled.ba)
Facebook Twitter Print