Kompanije i tržišta
Jahorina osvaja austrijsko tržište
9.11.2018 15:49 | Indikator.ba
Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina", na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem, na konferenciji u Beču, prezentovali su pred mnogobrojnim posjetiocima sve novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na olimpijskoj planini.
„Došli smo u Beč i predstavnicima agencija, medijima, stručnjacima iz oblasti turizma i brojnim posjetiocima predstavili smo sve projekte koji su realizovani na Jahorini. Imamo novi sistem osnježavanja koji prvi put u istoriji garantuje skijanje tokom 120 dana, kao i nove staze koje garantuju ozbiljan kvalitet konkurentan sa evropskim. Ono što je najvažnije, imamo odličnu konekciju sa Bečom i tri leta dnevno na međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je od Jahorine udaljen samo 28 km. Uz to imamo odličan odnos cijene i kvaliteta koji je mnogo konkurentniji u odnosu na cijene austrijskih skijališta„ rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić i dodao da Jahorina ima šta da ponudi, kao i da već veliki broj grupa iz Beča najavljuje svoj dolazak na planinu.

„Efekte prezentacije smo već vidjeli kada nam je nakon izlaganja dolazak na Jahorinu potvrdila grupa od 70 skijaša. To smatramo velikim uspjehom, koji može biti samo okidač da osvojimo tržište Austrije“, istakao je direktor OC Jahorina.
Olimpijski centar „Jahorina“, doživio je ekspanziju u protekloj godini, za šta su svakako zaslužni mnogobrojni događaji organizovani u tom centru.
Facebook Twitter Print