TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
Petar Ćorluka investira na dubrovačkom Stradunu
20.12.2018 06:42 | Indikator.ba
Petar Ćorluka, vlasnik tvrtke Violeta iz Gruda, kupio je jednu od atraktivnih kuća na Stradunu.

Riječ je o objektu na sjecištu Straduna i ulice Zamanjina, u čijem je prizemlju već dugi niz godina smještena trgovina Kraš Bonbonnière. Posljednjih mjeseci s građevinskim inženjerima sagledao je sve potrebe oko sanacije objekta, a uporedo s tim Ćorluka je zatražio i konzervatorske smjernice za obnovu, piše Dulist.hr

Dubrovnik je destinacija koju zna cijeli svijet, ali ima jedan problem – potpuno lošu ponudu. Strašno me smeta jednoobraznost ponude na Stradunu i siguran sam da se tu može napraviti dobar posao, naveo je ovaj uspješni hercegovački poduzetnik za dubrovački list, potvrdivši i da u isto vrijeme intenzivno razmišlja o namjeni budućeg objekta.

Na pitanje planira li svoju novu nekretninu pretvoriti u apartmane, što je najčešći slučaj s tako atraktivnim lokacijama unutar istorijske jezgre, Ćorluka priznaje kako još nije potpuno definirao namjenu, no ima viziju.

-Cilj mi je definirati i stvoriti novu vrijednost kako bi i sami Dubrovčani, ali i turisti, bili zadovoljni i imali nešto što dosad nisu imali, ističe Ćorluka.

Spomenuo je kako je nedavno posjetio Porto Montenegro na crnogorskoj rivijeri gdje je sve prepuno ekskluzivnih trgovina. Čorluka je odgovorio i na pitanje znači li to da je spreman pokušati dovesti neke od svjetski priznatih modnih brandova na Stradun.

-Ne razumijem zašto se tako nešto ne bi moglo otvoriti u Dubrovniku. Takvog sam razmišljanja, međutim još uvijek moram proučiti što to tačno Dubrovniku nedostaje, kakva je potražnja, a i zašto, s druge strane, ovako funkcionira ponuda. Ono što sam za sad uočio je da Dubrovnik nema ponudu kakvu zaslužuje i cilj mi je nešto poduzeti, rekao je Ćorluka.

Inače, kako je najavio, uskoro planira održati sastanak s vlasnicima Kraša kojima najam poslovnog prostora na Stradunu ističe krajem marta.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA