Kompanije i tržišta
U ponedjeljak počinje Imm Cologne: Osam bh. kompanija na zajedničkom štandu
12.1.2019 07:06 | Indikator.ba
Međunarodni sajam namještaja i interijera imm cologne u njemačkom Kelnu počinje u ponedjeljak, 14. januara, a na njemu će se naći osam bh. kompanija, izvještava Indikator.ba.

Na grupnom štandu Bosne i Hercegovine izlagat će firme: BOKSIT a.d. Milići, BOSNIAN BEECH BOARD d.o.o. Visoko, DOMUS ARREDI d.o.o. Zenica, FEF Export Import d.o.o. Sarajevo, H.M.M. d.o.o. Gradačac, LIGNACON d.o.o. Teslić, MALAK GROUP d.o.o. podružnica JANJ Donji Vakuf, te SENEX d.o.o. Čelić.

Ove kompanije odabrane su kroz program selekcije i korisnice su subvencija troškova nastupa koje obezbjeđuju VTK/ STK BiH, MVTEO BiH i USAID WHAM Projekat te su imale punu organizacionu i savjetodavnu podršku u pripremi za sajam, što uključuje i mogućnost povezivanja sa potencijalnim stranim partnerima.

Paviljon Bosne i Hercegovine ukupne kvadrature 209 m2 smješten je u Hali 5.1 (segment ‘Prime’) na sajmištu ‘Koelnmesse’, gdje se i održava sajam imm 2019.

Na proteklim sajmovim bh. kompanije imale su zapažene nastupe, te su se vraćale u BiH sa osvojenim najprestižnijim priznanjima, ali i sa brojnim skopljenim poslovima.

Sajam će trajati do 20. januara.
Facebook Twitter Print