Život i umjetnost
"YouTube Music" aplikacija od danas dostupna i kod nas
17.7.2019 17:11 | Indikator.ba
– Uzbuđeni smo što danas možemo da predstavimo "YouTube Music" u Bosni i Hercegovini, novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz prisniji muzički doživljaj koji je jednostavan za korištenje – rekla je Azi Eftekhari, voditeljka Odsjeku za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube.
Ona jeistakla da "YouTube Music”" lični vodič kroz cijeli muzički svijet - od omiljenih albuma do muzičkih video spotova, remiksa i obrada koje se ne mogu pronaći nigdje drugo.

Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju da prelaze s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim muzičkim aplikacijama i na YouTubeu.

– Ti dani su prošlost – poručuju iz Googlea.
Između ostalog, navode da se početna stranica adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i obezbjeđuje preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili šta radite.

Osim besplatne verzije "You Tube Music" uz reklame, predstavljena je i "YouTube Music Premium", uz plaćenu članarinu od 6,99 dolara mjesečno.
Facebook Twitter Print