Život i umjetnost
Mladi bogataši preplavili Instagram fotografijama iz Crne Gore
14.8.2019 06:21 | Indikator.ba
Na Instagram profilu "Rich Kids of The Internet", mjestu gdje se objavljuju fotografije bogatih nasljednika i blogera kojima je preokupacija trošenje novca i luksuzan život, osvanule su i fotografije iz Crne Gore.

Naime, na listi mondenskih ljetovališta, rame uz rame sa Mikonosom, Kanom, Ibicom i italijanskim ostrvima, ovog puta upisala se i jadranska obala na Balkanu.

Sve je popularnije ljetovanje u Hrvatskoj, ali mladi bogataši, kako piše Blic, otkrili su još jedan raj na Zemlji, koji odgovora njihovim visokim kriterijima, a riječ je o nekoliko popularnih destinacija u Crnoj Gori.

Primjera radi, basnoslovno bogata Malezijka Krisis Tan nedavno je osvanula na pomenutom profilu, zapravo njene spektakularne fotografije iz avanture u Crnoj Gori, u okviru koje je posjetila Porto Montenegro, Sveti Stefan, Kotor i Perast.

No, ona je samo jedna u nizu uticajnih influensera koji su riješili da odmor provedu u Crnoj Gori, pa se redovno mogu vidjeti fotke luksuznih jahti i krstarenja po crnogorskom primorju, kao i doručaka u bazenu i nestvarno lijepih pogleda.

Još jedna veoma bogata Azijka posjetila je Crnu Goru, a riječ je o lijepoj Eleanor Lam iz Hong Konga koja nije štedjela svoj Instagram slikama s crnogorskog primorja.

I slavni model Nabila Vergara posjetila je luskuzni resort na Svetom Stefanu, a podsjetimo, ovdje su ljetovali i Tifani Tramp, kao i Viktorija i Dejvid Bekam prošle godine.
Facebook Twitter Print