Kompanije i tržišta
MoneyGram u partnerstvu s Visom nudi uslugu depozita za debitne kartice
10.9.2019 05:54 | Indikator.ba
MoneyGram, globalni pružatelj inovativnih usluga prijenosa novca, najavio je pokretanje nove usluge depozita debitnih kartica u saradnji s kartičarskom kućom Visa, putem Visa Direct, Visine platforme za plaćanja u realnom vremenu, koja omogućava plaćanja za više od milijardu kartica širom svijeta.

Opcija prijenosa novca od osobe do osobe (P2P) omogućuje kupcima u SAD-u prikladno slanje novca putem MoneyGram aplikacije ili putem MoneyGram web stranice na druge debitne kartice američkih primatelja koji ispunjavaju uvjete. Nova usluga odražava opredjeljenje MoneyGrama da kupcima olakša slanje i primanje novca na bilo koji način koji im odgovara.

"Nastojimo stvoriti najbolje moguće iskustvo slanja i primanja novca. Ovaj novi proizvod nudi mogućnost našim kupcima dajući im još jedan način slanja novca prijateljima i porodici, rekao je Alex Holmes, predsjednik MoneyGrama i izvršni direktor.
"A u partnerstvu s Visom, svjetskim liderom u digitalnom plaćanju, našim klijentima pružamo pouzdanu mogućnost koju oni znaju i u koju imaju povjerenja".

"Visa i MoneyGram dijele zajednički cilj pružiti klijentima brz i pouzdan način plaćanja", dodao je Bill Sheley, stariji potpredsjednik, globalni šef Visa Direct, Visa.
"Primjenom Visa Direct-a tvrtke poput MoneyGrama mogu ponuditi kupcima izbor, fleksibilnost i bezbrižnost, znajući da je svaka transakcija podržana sigurnošću, dosegom i sposobnošću globalne mreže plaćanja Visa."

Cijena usluge depozita za debitne kartice počinje s 1,99 USD i omogućuje kupcima da u bilo koje vrijeme, uključujući vikende i praznike, prebace sredstva na bankovni račun povezan s debitnom karticom koja ispunjava uvjete. Trenutno je dostupan samo u SAD-u, a planira se i širenje usluge na ostala tržišta izvan Sjedinjenih Država.
Facebook Twitter Print