Politika i društvo
Jednim klikom do posla u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji i BiH
7.10.2019 09:33 | Indikator.ba
Oni koji traže novi novi posao ili prvo radno iskustvo, imaju veće šanse za uspjeh pokretanjem prvog regionalnog online sajma poslova u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini!

Dugoočekivani regionalni online sajam zapošljavanja "Virtualni dani" 2019. održat će se od 16. do 23. oktobra na www.denovizavrabotuvanje.mk. Sajam organizira portal Vrabotuvanje.com.mk u saradnji s ostalim partnerskim portalima Moj-posao.net iz Hrvatske, Poslovi.Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem sajmu sve tvrtke i oglasi za posao bit će grupirani u pet tematskih cjelina: trgovina, ICT, finansije, turizam i obrazovanje.

To će kandidatima omogućiti lako pretraživanje oglasa i tvrtki na određenim područjima koja su za njih relevantna, a osim što će se moći prijaviti na otvorene pozicije, tražitelji posla moći će direktno kontaktirati poslodavce s opcijom Chat.

Uz traženje posla, svi sudionici sajma imat će priliku bolje upoznati svoje poslodavce i direktno komunicirati s predstavnicima preduzeća.
Konačno, zahvaljujući događaju Virtual Treasure Hunting, svi posjetitelji će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.
Facebook Twitter Print