Najbolji poslovni potez
Pohvale Izboru najboljeg poteza u turizmu: Prilog iz Trebinja na BHRT-u
10.9.2019 08:10 | Indikator.ba
Izbor najboljeg poteza u turizmu u sezoni Ljeto 2019, u organizaciji portala Indikator.ba, a koji je kulminirao uručenjem priznanja u okviru Sarajevskog festivala turizma 25. oktobra, naišao je na dobar odjek u javnosti.

Najnoviji primjer je prilog u večernjem Dnevniku "BHRT-a 9. novembra u kojem je istaknuta dodjela priznanja Kulturnom centru Trebinje, kao jednom od tri nagrađena poteza.

Kulturni centar Trebinje dobio je nagradu za projekat na granici Bosne i hercegovine i Crne Gore - stare staze bezvremenog naslijeđa i tradicije, u okviru kojeg je otvoren revitalizirani dok na rijeci Trebišnjici a turistima i posjetiocima omogućena vožnja lađama.

- Računajući to da je Indikator.ba ozbljna firma koja se bavi zahtjevnim i ozbiljnim analitičkim poslom u oblasti turizma, upućuje da je nagrada koju je Kulturni centar Trebinje dobio za provođenje projekta itekako značajna i itekako vrijedna i poprilično znači ne samo Kulturnom centru nego i čitavom Gradu Trebinje, kazao je MIljan Vuković, korodinator projekta.

Obrazlažući dodijeljeno priznanje portala Indikator.ba, Vuković je istakao vrijednost projekta i njegov značaj za Trebinjce i goste koji posjećuju grad.

- Barke koje smo na rijeci Trebišnjici proizveli i stavili u funkciju i na jedan način građanima približili kulturno-istorijsko blago je nešto što se prvi put nudi građanima Trebinja, kazao je, između ostalog, Vuković.

Projekat Izbora najboljeg poteza u turizmu u sezoni Ljeto 2019 popraćen je u brojnim medijima, a osim što je urednik portala Indikator.ba Borivoje Simić u toku uručenja priznanja u Skenderiji imao uživo intervjuu za BH Radio 1, informacija o uručenju priznanja objavljena je u brojnim online i drugim medijima.

Kompletan prilog na BHRT-u možete pogledati u videu od 28,16 minute Dnevnika na linku: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1853&v=HCzVZ6B31-s&feature=emb_title
Facebook Twitter Print