Menadžment
EBRD imenuje pet regionalnih koordinatora na zapadnom Balkanu
26.11.2019 07:02 | Indikator.ba
Europska banka za obnovu i razvoj oglasila je pet pozicija regionalnih koordinatora na zapadnom Balkanu. Pod nadzorom regionalnog šefa Savjeta za mala preduzeća (ASB), direktori, regionalni koordinatori, bit će odgovorni za poslove savjetovanja za mala preduzeća u regiji, uključujući lokalno savjetovanje, međunarodno savjetovanje, integrirane proizvode, koordinaciju aktivnosti za "Blue Ribbon" ( oznaka visoke kvalitete) klijente, politički dijalog i odnose s donatorima.

Regionalni koordinatori bit će ogovorni za koordinaciju aktivnosti u vezi s pružanjem projekata lokalnih savjetovanja širom Zapadnog Balkana (WB).
Oni će koordinirati lokalne savjetodavne projekte na zapadnom Balkanu, uključujući koncepciju, provedbu, dovršavanje i evaluaciju lokalnih projekata, te pružati redovna ažuriranja i izvještaje o portfelju kako bi se osigurala pravovremena i kvalitetna provedba na zapadnom Balkanu, kao i predlaganje ideja i rješenja za poboljšanja.

Pet položaja regionalnih koordinatora bit će smješteno u jednoj od operativnih zemalja: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji.
Mjesto za položaj bit će određeno prema uspješnim kandidatima.
Facebook Twitter Print