Menadžment
Koautor bestselera "Funky business" glavni govornik na Spark.me 2020.
17.2.2020 12:09 | Indikator.ba
Jonas Riderstrale, koautor bestselera "Funky business", prvi glavni govornik na Spark.me 2020.

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio je ime prvog glavnog govornika konferencije Spark.me 2020. U pitanju je Jonas Riderstrale (Jonas Ridderstråle), jedan od najuticajnijih i najpoštovanijih poslovnih mislilaca na svijetu i koautor bestselera "Funky Business", saopšteno je iz Spark.me.

- Dr Riderstrale je stekao svjetsku slavu knjigom "Funky Business" koja je brzo doživjela međunarodni uspjeh i koja je prodata u 300 hiljada primjeraka. Knjiga se, u anketi izdavačke kuće Bloomsbury, našla na 16. mjestu liste najpopularnijih poslovnih knjiga svih vremena. Nastavci, "Karaoke kapitalizam" i "Funky Business zauvijek" su takođe postali globalno priznati manifesti o tome kako ostvariti uspjeh u novom poslovnom svijetu. Sve tri knjige su napisane u koautorstvu sa Kjelom Nordstromom, a prevedene su na više od 30 jezika i objavljene su u preko 50 država, kazali su iz Spark.me.

U saopštenju se dodaje da je Riderstrale je svjetski poznati švedski akademik, sa doktoratom u oblasti međunarodnog biznisa i gostujući je profesor na Ashridge poslovnoj školi u Velikoj Britaniji.
Facebook Twitter Print