Kompanije i tržišta
Užarile se telefonske linije za turističke vaučere u Republici Srpskoj
30.5.2020 11:42 | Indikator.ba
Nadamo se da će za turističke vaučere biti velika zainteresiranost. To do sada zaista pokazuje i činjenica da kod nas u Ministarstvu non-stop zvone telefoni, od prvog dana priče o vaučerima.

Rekla je to u intervjuu za "Nezavisne novine" Suzana Gašić, ministrica trgovine i turizma Republike Srpske, koja potvrđuje da građani pozive upućuju i drugim ministarstvima koja su na bilo koji način u vezi sa pričom o vaučerima.

- Također, iz Turističke organizacije preplavljeni su upitima, pozivima. Prvo ćemo ići na distribuciju nekih 10.000 do 20.000 vaučera pa ćemo vidjeti u zavisnosti od zainteresiranosti kako će dalje teći realizacija projekta, kazala je Gašićeva.

Ministrica se nada kako će vrlo brzo biti raspisan javni poziv za ugostitelje i turističke agencije koji žele sudjelovati turističkih vaučera.
- Razvijaju se aplikacije. Želimo da se putem aplikacije, putem interneta, hotelijeri i zainteresirani za pružanje usluga smještaja prijave. U sljedećih nekoliko dana možemo očekivati da će biti dostupna aplikacija putem koje će oni moći aplicirati, rekla je Gašić za Nezavisne.
Facebook Twitter Print