Politika i društvo
Ljetuj u Trebinju: Izvučeni dobitnici turističkih vaučera
30.6.2020 05:08 | Indikator.ba
Izvučeni su dobitnici turističkih poklon vaučera u okviru promotivne kampanje "Ljetuj u Trebinju".

Organizatori Turistička organizacija Grada Trebinja, hotelijeri i Gradska uprava, zadovoljni su rezultatima. Turisti iz Srpske, regiona ali i drugih kontinenata prijavili su se za ljetovanje na jugu Hercegovine.

Od 10.000 pristiglih prijava, u okviru promotivne kampanje "Ljetuj u Trebinju", njih 60 je nagrađeno vaučerom u vrijednosti od 150 maraka za boravak u gradu na Trebišnjici.

- Dobar dan, javljamo se iz TO Grada Trebinja. Želimo da Vas obavijestimo da ste u okviru promotivne kampanje "Ljetuj u Trebinju" za koju ste se prijavili putem našeg sajta, osvojili vaučer da provedete neki period u našem gradu. Vaučer možete iskoristiti od 5. do 25. jula, ujedno se zahvaljujemo i nadam se da ćemo se vidjeti, ovako je Nada Stijović, iz Turističke organizacije Grada Trebinja, obaviještavala srećne dobitnike.

Sajt "Ljetuj u Trebinju" posjetila su 28.244 korisnika iz 43 zemlje svijeta što je premašilo sva očekivanja.

- Imamo neke dobitnike iz Bugarske, Slovenije, čak i iz Velsa, najviše njih je naravno iz Republike Srpske i BiH. U pitanju su domaći turisti, veliki broj vaučera je otišao u Srbiju, i imamo određen broj vaučera koji je dodjeljen za građane Hrvatske i Crne Gore. Ono što preporučujemo kada je planiran njihov dolazak, jeste juli mjesec, tu su kupališta naša prirodna ali i vještačka, ali naravno da ne zaobiđu ni obilazak naših manastira, vinarija... - kaže Marko Radić, direktor Turističke organizacije Trebinje.

Imena dobitnika dostupna su na sajtu Turističke organizacije Grada Trebinja, a poklon vaučere moći će da preuzmu prilikom dolaska u Trebinje u prostorijama Turističkog info centra, uz obavezno posjedovanje ličnog dokumenta, izvijestila je RTRS.
Facebook Twitter Print