Kompanije i tržišta
Transcom u Tuzli planira zaposliti više od 150 zaposlenika do kraja 2020.
17.9.2020 07:40 | Indikator.ba
Švedska kompanija za unaprijeđivanje iskustava klijenata u svom kontakt centar u Tuzli zaposlila je više od 50 zaposlenika, a plan je zaposliti više od 150 zaposlenika do kraja 2020. godine.

Potencijal Tuzle prepoznat je od Transcomovog globalnog tima zbog iznimno kvalitetnog kadra koji Tuzla pruža u vidu kandidata za posao koji aktivno govore njemački jezik.

Menadžment kompanije iznimno je ponosan na ostvarene poslovne uspjehe u Tuzli i s optimizmom gleda na budućnost, uz planove za dodatan razvoj i zapošljavanje velikog broja novih kolega u globalnom timu.

U Tuzli je pokrenut projekat za inostranog partnera koji posluje u području trgovine elektronske opreme, a agenti koji rade u kontakt centru pružaju podršku kupcima i klijentima ovog velikog trgovačkog lanca.

Transcom, međunarodna kompanija, u julu 2020. godine svojim dolaskom u Tuzlu otvorila je svoja vrata na bh. tržištu. Riječ je o švedskoj kompaniji koja posluje u 22 zemlje i zapošljava 26.000 uposlenika globalno.

U regionu Transcom posluje već duže od 13 godina te konstantno bilježi pozitivne poslovne rezultate i dodatno se razvija.
Facebook Twitter Print