Kompanije i tržišta
Tehnički remont Bratunac potpisao ugovor sa srbijanskom firmom
17.10.2020 12:05 | Indikator.ba
Predstavnici kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ i Green Power Turbine Systems /GPTS/ Beograd potpisali su ugovor o saradnji na zajedničkim projektima i nastupima na trećim tržištima.

Prvi zajednički posao biće realizovan u novom pogonu "Iskra" kompanije TRB u Bratuncu koji radi punim kapacitetom, saopšteno je iz TRB Bratunac.

U saopštenju se navodi da je ovim ugovorom konkretizovana odlična poslovna saradnja dvije izvozno orijentisane kompanije namjenske industrije i obuhvata kreiranje i realizaciju zajedničkih projekata.

- Za TRB je ovaj ugovor značajan, jer je prvi sa nekom kompanijom iz Srbije. Njegovim potpisivanjem GPTS više neće biti samo kupac proizvoda TRB-a nego i partner na trećim tržištima, kao i na budućim sajmovima - ističu u saopštenju.

Iz TRB napominju da obje kompanije konstantno ulažu u mlade i profesionalne kadrove, inženjere i tehničko osoblje koji se znanjem i inovacijama bore na surovom međunarodnom tržištu.

- TRB i u okolnostima pandemije virusa korona intenzivno radi, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova zapošljavanja - naglašavaju iz ove komapnije.

Ugovor o saradnji dvije kompanije potpisali su 15. oktobra u prostorijama TRB u Bratuncu direktor GPTS Slobodan Petković i izvršni direktor za podršku TRB-a Marko Mrkajić.
Facebook Twitter Print