Kompanije i tržišta
Počinje sa radom hotel "Bistrica" na Јahorini
19.11.2020 18:03 | Indikator.ba
Hotel "Bistrica" na Јahorini od sutra počinje sa radom pod upravom Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" iz Teslića, najavio je izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju Aleksandar Radošević.

Radošević je rekao novinarima da će gosti osjetiti značajno poboljšanje u uslugama koje će pružiti hotel "Bistrica", s obzirom na to da će se primjenjivati uspješan model upravljanja koji se već godinama upražnjava u "Banji Vrućici", za koju kaže da je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes-turizma na ovim prostorima.

"Iskoristili smo prethodni period da "Bistricu" sredimo i pripremimo za zimsku sezonu", izjavio je Radošević i ukazao na novitete po pitanju aranžmana.

Radošević je naveo da se turistički vaučeri mogu iskorititi i u hotelu "Bistrici".

Iz Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" saopšteno je, nakon kupovine hotela "Bistrica", da je dugoročni cilj proširenje asortimana turističkih usluga i dodatno pozicioniranje ovog centra kao jednog od vodećih turističkih brendova, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i i u regionu.

"Banja Vrućica" je jedno od vodećih privrednih društava iz oblasti turizma, a naročito u oblasti zdravstvenog turizma. Prošle godine ostvarila je 240.000 noćenja, a trenutno zapošljava 380 radnika.
Facebook Twitter Print