Kompanije i tržišta
Nova poslovna niša: Cromex proizvodi solarne klupe za Telemax
16.1.2021 05:33 | Indikator.ba
Uprkos ekonomskoj krizi i otežavajućim okolnostima izazvanim pandemijoj virusa korona, u prijedorskom preduzeću Cromex ne sjede skrštenih ruku. Proširili su proizvodnju, pa tako se u njihovom bogatom asortimanu sada mogu pronaći i solarne klupe. Riječ je o klupama, koje proizvode u saradnji sa banjalučkom kompanijom Telemax.

– Telemax je tražio partnera za proizvodnju i razvoj svojih proizvoda. Kriterijumi su bili pouzdanost, dosadašnje iskustvo, mogućnost odgovora na velike narudžbe i profesionalizam u radu. Za “Cromex” kažu da smo kompanija koja je ispunila sve tražene kriterijume i uveliko pomogla u razvoju Telemax-ovih proizvoda – ističe za naš portal Alma Ćirkić, predstavnik firme Cromex, izvještava Banjaluka24h.com.

Ovaj vid proizvodnje i te kako se dobro pokazao. Koliko je brend uspješan pokazuje i činjenica da je u okviru Cromex-a organizovana posebna proizvodna linija, koja se bavi isključivo solarnim proizvodima.

– Pred kraj prošle godine za Telemax, proizveli smo solarnu stanicu za jedno od autobuskih stajališta u Banjaluci. Ona bi na raspolaganju građanima trebala biti za nekoliko dana – otkriva sagovornica i priznaje da je saradnja sa Telemax-om zahtijevna, ali i izazovna. Ne krije zadovoljstvo što je ova prijedorska firma dio brenda City Gecko.

Osim u Banjaluci i Trebinju, pomenute solarne klupe instalirane su u Beču, Zagrebu, pa čak i u Dubaiju. Ukoliko sve bude išlo po planu, ove klupe naći će se i u Beogradu, Rigi i Cirihu.

Foto: Banjaluka24h.com
Facebook Twitter Print