Kompanije i tržišta
VatanMed grupacija estetskih klinika otvorila vrata u Sarajevu
23.2.2021 12:02 | Indikator.ba
Međunarodna grupacija estetskih klinika, specijaliziranih za transplantaciju kose, brade, brkova i obrva, sa sjedištem u Istanbulu, otvorila je svoju kliniku u Sarajevu.
VatanMed je klinika koja posjeduje četrnaestogodišnje iskustvo u pružanju estetskih usluga, estetskih operacija i operacija transplantacije kose, brkova, brade i obrva. Trenutno posluju u 15 zemalja svijeta poput Iraka, Palestine, Albanije, Etiopije, Turske, Bosne i Hercegovine i drugih.
Bh. klinika otvorena je ciljano u Sarajevu, a pokrivat će između ostalog i tržište Srbije, Hrvatske, te Crne Gore.
- Dolaskom u Sarajevo i BiH, odlučili smo se donijeti iskustva koja smo stekli u dosadašnjem radu, te ponuditi ovom tržištu jedan novitet kada su u pitanju naše usluge. Pored medicinskog osoblja koje je uposleno, a dolazi iz naše matične klinike u Istanbulu, zaposlili smo i vrhunsko osoblje i doktore koji imaju ogromno iskustvo na lokalnom tržištu. Naše usluge i rad potvrdilo je više od 40.000 zadovoljnih korisnika kojima smo otklonili nedostatke, koji su nastali genetskim putem ili nekom drugim uticajem iz svakodnevnog života, te vratili samopouzdanje, izjavio je Uğur Öztürk doktor i vlasnik klinike VatanMed.

VatanMed kompanija je osnovana je 2007. godine u Istanbulu, Turska. Trenutno imamo 15 poslovnica širom svijeta, te dvije glavne filijale u Istanbulu. Od osnivanja pa do danas, VataMed je pružio svoje usluge za više od 40.000 klijenata.
Facebook Twitter Print