Ekonomija
Stanić Trade: Korisnici LG mobitela u BiH će i dalje imati podršku
8.4.2021 12:23 | Indikator.ba
Shodno činjenici da je globalni lider u inovacijama LG objavio da prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona i svoju pažnju preusmjerava na inovacije u drugim segmentima poslovanja, dosta kupaca i korisnika LG mobilnih telefona širom svijeta, a i u Bosni i Hercegovini je ostalo u dilemi što će se dogoditi s podrškom za njihove uređaje. Kompanija Stanić Trade d.o.o., dugogodišnji ekskluzivni distributer i serviser LG-a za Bosnu i Hercegovinu, riješila nas je svih dilema vezano za ovaj globalni brend.

- Iako je na globalnom nivou kompanija LG donijela odluku da prestaje s proizvodnjom mobilnih telefona, te da svoje resurse preusmjeri u razvijanje inovacija i vještačke inteligencije u kojoj je ova kompanija neprikosnoveni lider, mi kao ekskluzivni distributer svih kategorija LG uređaja nastavljamo s prodajom i post-prodajnom podrškom istih. Svi korisnici LG uređaja u Bosni i Hercegovini, bilo da je riječ o mobilnim telefonima, smeđoj i bijeloj tehnici ili klima uređajima će imati maksimalnu podršku s naše strane, bilo da je riječ o kupovini novih uređaja ili servisnoj podršci u garantnom ili izvan garantnog roka, izjavio je Damir Kalmar, generalni direktor kompanije Stanić Trade u Bosni i Hercegovini.

LG je i dalje vodeći brend u svijetu kada je u pitanju potrošačka elektronika koja je maksimalno fokusirana na pozitivna iskustva svojih korisnika, kao što i sam slogan kaže "Life’s good" (život je dobar/lijep), sigurni smo da će i u budućnosti prednjačiti u inovacijama i tehnološkim dostignućima, posebno na polju razvoja vještačke inteligencije po kojoj su prepoznatljivi.
Facebook Twitter Print