Kompanije i tržišta
Otvoren hotel President u Čapljini, investicija nogometaša Nikice Jelavića
4.5.2021 06:19 | Indikator.ba
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić dio u nogometu zarađenog kapitala uložio je u rodni kraj, odnosno u gradnju novootvorenog hotela President u čapljinskom prigradskom naselju Tasovčići, piše Večernji list BiH.

- Investicija u hotel nekoliko je godina stara tema. Na koncu tih razgovora odlučili smo provesti je u djelo. Gradnja je trajala godinu i jedan mjesec. Zadovoljan sam što smo posao izgradnje završili u kratkom roku. Za to je, u prvom redu, zaslužan moj poslovni partner Goran Sušak koji je dan-noć sve to nadzirao. kaže Nikica te na opasku da se hotel arhitektonski uklopio u zaravan Tasovčića, nastavlja:

Jalavić ne smatra da je investicija u eri lockdowna, u doba pandemije, riskantan potez.

- Ne mislim da je ovo neki riskantan potez, nego jedan doživotni posao s mojim partnerom Goranom. Smatram da je hotel, prije svega, jedna dobra investicija koju će prepoznati kako lokalni ljudi tako i okružje, kazao je.

Hotel President raspolaže sa 21 sobom i dva apartmanima, caffe barom i restoranom, et velikom svečanom dvoranom kapaciteta 600 mjesta.

Čapljina je s hotelom President, koji ima četiri zvjezdice, dobila reprezentativni objekt, čiji je projektant bio Studio 3 A iz Mostara, a 30-ak osoba dobilo je i priliku za posao.
Facebook Twitter Print