Kompanije i tržišta
Mostarski NSoft u konkurenciji za prestižne egaming nagrade
8.5.2021 06:55 | Indikator.ba
Kompanija NSoft iz Mostara, premium dobavljač sportskih kladionica, igara i platformi, u konkurenciji je za osvajanje pretižnih EGRB2B nagrada egaming industrije.

Žiri ovogodišnjih nagrada EGRB2B nominirao je NSoft u devet kategorija za ovu prestižnu nagradu. NSoft ušao je u uži izbor u kategorijama: dobavljač Sportsbook platforme; virtualni sportski dobavljač; dobavljač sportskog klađenja; višekanalni dobavljač; dobavljač lutrije; softver za in-play klađenje; inovacije u softveru za sportsko klađenje; dobavljač Binga i najbolja korisnička usluga.

- Tako smo počašćeni što smo ušli u uži izbor u devet kategorija za nagradu EGRB2B za 2021. godinu, posebno u onim povezanim sa sportskom bazom. Prošle smo godine radili pametno i fokus smo preusmjerili na internet i sportsbook. Značajno smo poboljšali neke prijeko potrebne značajke na ovom polju. I industrijski stručnjaci i kupci prepoznali su naš trud - stoga imamo ove nominacije i izvrsne poslovne rezultate unatoč zaključavanju, komentirao je Dario Jurčić, izvršni direktor NSofta.

Stalni rast poslovanja i 12 godina iskustva svrstali su NSoft među najbolje dobavljače kladionica. Rad s različitim vrstama klijenata s različitih kontinenata dao je NSoftu specifičan uvid u industriju. Pomogao im je stvoriti paket proizvoda koji se lako integrira na sve platforme, može se prilagoditi potrebama klijenta i spreman je za brzo lansiranje.

- Tradicionalno smo vrlo snažni u poslovnim rješenjima za fizičke kladionice. Usuđujem se reći da je naše rješenje platforme za klađenje za fizičke kladionice najbolje što tržište može ponuditi. Utvrđena pozicija na ovom kanalu isporuke omogućila nam je sprint nekih projekata povezanih s internetskim kanalom, dodao je Jurčić.

NSoft je je u 2020. godini broj korisnika na web i mobilnim platformama povećao za impresivnih 42 posto.

Nagrade EGRB2B imaju misiju prepoznati tvrtke koje pokreću egaming industriju. Ove godine EGR je najavio rekordnu godinu s gotovo 700 prijava iz više od 230 tvrtki.

Ceremonija dodjele nagrada EGRB2B 2021. bit će 6. i 7. jula 2021. godine.
Facebook Twitter Print