Menadžment
Nadzorni odbor potvrdio novi mandat Uprave Mercatora
10.6.2021 09:47 | Indikator.ba
Nadzorni odbor Grupe Mercator potvrdio je novi mandat Upravi Mercatora. Tomislav Čizmić, kao predsjednik Uprave, te Draga Cukjati i Igor Mamuza, kao članovi Uprave, i dalje će biti članovi Uprave u četverogodišnjem mandatu.

Fabris Peruško, član nadzornog odbora Mercatora, član uprave i izvršni direktor grupe Fortenova, naglasio je:

- Novim mandatom uprave Mercatora osiguran kontinuitet upravljanja i stabilnost Mercatora. Prelaskom u Fortenovu, Mercator je postao dio najveće maloprodajne mreže u regiji, koja će i dalje raditi u interesu zaposlenih i dobavljača, a posebno kupaca. Postići ćemo smjele ciljeve koje smo postavili razmjenom najboljih praksi, uspješnim prilagođavanjem brzim promjenama na tržištu i ulaganjem u prodajnu mrežu, te profesionalnim razvojem naših zaposlenih.

Tomislav Čizmić, predsjednik Uprave Mercator, zahavlio je u ime Upravnog odbora Perušku i cijelom Nadzornom odboru na povjerenju.

- Fortenova i Mercator započeti će novi investicioni ciklus, koji će osigurati dalji uspješan razvoj Mercatora, a time i slovenačkih dobavljača. Nova ulaganja bit će namjenjena prvenstveno izgradnji novog distributivnog centra u Ljubljani, obnovi i proširenju prodajne mreže i digitalizaciji poslovanja. Nova ulaganja također, će imati pozitivan uticajj na poslovnu efikasnost Mercatora, rekao je Tomislav Čizmić, predsjednik Uprave Mercatora.
Facebook Twitter Print