TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Najbolji poslovni potez
Najbolji potez u turizmu: Izbor kreće od Mostara
23.6.2021 05:26 | Indikator.ba
Sa kalendarskim početkom ljeta poslovni portal Indikator.ba započeo je izbor najboljeg poteza u turizmu za sezonu ljeto 2021.godine.

Ovo je četvrti put da Indikator.ba tokom ljeta evidentira i valorizira poslovne odluke kompanija iz oblasti turizma, hotelijerstva, putovanja, rekreacije, lokalnih zajednica, turističkih organizacija ali i investitora koji ulažu u razvoj ovih djelatnosti.

Po isteku ljeta redakcija će objaviti rang listu najboljih poteza a s početkom jeseni upriličiti svečanost na kojoj će najboljima uručiti priznanja.

Već ovog vikenda novinari portala angažovani na projektu "Najbolji poslovni potez" boravit će u Mostaru kako bi stekli utisak o tome šta su sve dobro i novo turistički radnici osmislili kako bi privukli ugostili i zadovoljili domaće i strane goste. Bićemo prisutni i na otvaranju novosagrađenog turističkog kompleksa Kalima Resort u Podveležju a namjera nam je da u naredna tri mjeseca obiđemo što je moguće više turističkih destinacija.

Redakcija ovog portala očekuje da će o dobrim potezima u turizmu - osim iz brojnih medija, poslovnih portala, turističkih organizacija - informacije i prijedloge dobiti i od pojedinaca - turista koji već opsjedaju brojne turističke destinacija u svim krajevima Bosne i Hercegovine.

Za potrebe ovog projekta Indikator.ba formirao je konsultantski tim sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti. Vodeći konsultant za oblast turizma je prof.dr. Ivana Pavlić, prorektorka Sveučilišta u Dubrovniku.

Izbor najboljeg poslovnog poteza na način kako to čini Indikator.ba pobuđuje pažnju kompanija i poslovnih ljudi u što smo se uvjerili na svečanosti, koju smo početkom mjeseca organizovali u saradnji sa našim partnerom Privrednom komoom Federacije BiH. Tom prilikom smo uručili priznanja za najbnolje poslovne poteze u BiH te za turističku sezonu zima 2020/2021.godina i stekli nove poslovne partnere.

Želja nam je da partnera, kada je u pitanju turizam bude što više jer: ljeto je dobra prilika ne samo za ugodan odmor već i za nove poslovne iskorake i saradnju.

Priredio: Hajdar Arifagić
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA