Život i umjetnost
Organski krevet firme Malak Janj u brošuri imm cologne
7.7.2021 05:44 | Indikator.ba
U susret narednom sajmu namještaja imm cologne 2022 koji će se održati od 17. do 23. januara 2022. godine u Kelnu, sajam nudi informacije o trendovima u industriji interijera koji će vladati scenom u budućnosti.

Posljednje online izdanje brošure imm cologne ”trend.briefing”, posvećeno je trendovima u uređenju spavaćih soba i inovativnim proizvodima za spavanje.

Zahvaljujući uspješnoj promociji prethodnih godina na sajmu imm cologne u okviru nacionalnog štanda Bosne i Hercegovine, kompanija MALAK JANJ d.o.o. iz Donjeg Vakufa, uvrštena je u ovu ekskluzivnu brošuru sa svojim trendy proizvodom "Organic Bed", navodi Vanjskotrgovinska komora BiH.

Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili kemijskih sredstava. Proizvod je bio izložen na sajmu 2020. godine, te privukao veliku pažnju kupaca, medija, kao i samog organizatora imm cologne – Kolenmesse.

Kako će spavaća soba izgledati u budućnosti i kakvu ulogu igra megatrend održivog razvoja– jedna je od tema pomenute brošure, a potkrijepljena je, između ostalih, i infomacijom o inovativnom proizvodu bosanskohercegovačke firme Malak Janj.
Facebook Twitter Print