Menadžment
Mile Todorović novi član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka
4.9.2021 05:36 | Indikator.ba
Nadzorni odbor Addiko bank a.d. Banja Luka imenovao je Milu Todorovića na poziciju člana Uprave nadležnog za poslovanje sa stanovništvom, informacionim tehnologijama i operacijama, počevši od 1. septembra 2021. godine.

Mile Todorović na ovu poziciju dolazi sa mjesta direktora Odjela za upravljanje prodajom za stanovništvo Addiko banke Banja Luka, a svoje bogato bankarsko iskustvo je, osim u Addiko banci, sticao i u ProCredit i Raiffeisen banci.

- Kolega Mile Todorović je dugogodišnji dio Addiko tima i u prethodnom periodu je dao značajan doprinos razvoju našeg poslovanja sa stanovništvom, gdje smo zabilježili odlične rezultate. Siguran sam da ćemo u budućem periodu, ojačani novim članom Uprave, prateći potrebe naših klijenata, implementacijom digitalnih bankarskih tehnologija, dodatno unaprijediti našu uslugu u oblasti kreditiranja stanovništva i malih i srednjih preduzeća, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko bank a.d. Banja Luka.

Upravu Addiko banke Banja Luka sada čine Srđan Kondić, predsjednik Uprave, te članovi Uprave Slađan Stanić i Mile Todorović.
Facebook Twitter Print