TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Život i umjetnost
U BiH najmanja upotreba proizvoda za žensku intimnu njegu
7.9.2021 15:18 | Indikator.ba
Među ženskom populacijom među četiri tržišta regije tampone za žensku intimnu njegu procentualno najviše koriste žene u Sloveniji 26,8% i Hrvatskoj 21,2%, dok je najmanji procenat korisnica ove kategorije u Srbiji 13,8% i BiH 11,8%.

Ukupno, na ova četiri tržišta, postoji 1,2 miliona žena, starosti od 18 do 69 godina, koje su koristile tampone u posljednjih 12 mjeseci, navodi se u istraživanju slovenske Mediane, Instituta za istraživanje tržišta i medija, korišćenjem multifunkcionalnog alata Target Group Index, izvijestio je magazin InStore.

Kada je o markama tampona koje su se najviše koristile u prethodnih 12 meseci, može se primijetiti da je na sva četiri tržišta najkorišćenija marka tampona O.B. Skoro 950.000 žena ove četiri države je, u posljednjih 12 meseci, koristilo tampone marke O.B. što je čini najpopularnijom markom u ovoj kategoriji.

Zanimljivo je vidjeti i broj korisnica trgovinskih marki u okviru ove kategorije. Procentualno, najveći broj korisnica trgovinskih marki tampona je u Sloveniji, 5,59% dok je najmanji procenat u BiH 1,78%. Ukupno, na ova četiri tržišta, postoji 180.000 žena koje su koristile trgovinske marke tampona u posljednjih 12 mjeseci.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA