Kompanije i tržišta
Sector Security uložio milion KM u proširenje voznog parka
14.9.2021 06:51 | Indikator.ba
Kompanija Sector Security, najveća domaća kompanija iz oblasti bezbjednosti, u okviru planiranih investicija zbog povećanja obima posla i održavanja kvaliteta usluga transporta obogatila je svoj vozni park sa 15 novih blindiranih vozila.

Riječ je o vozilima sa nivoom zaštite B4+/B4, koja su posebno opremljena za transport vrijednosnih pošiljki, a koja su potpuno opremljena GPS satelitskim sistemom za praćenje vozila, komunikacijskim sredstvima, video-nadzorom i alarmnim sistemom povezanim 24 časa sa dežurnim operativnim centrom.

Iz kompanije navode da proširenjem i pobošljanjem voznog parka mogu da ispuni sve zahtjeve klijenata i omoguće usluge transporta vrijednosnih pošiljki na nivou cjelokupne teritorije Bosne i Hercegovine sa iskusnim, posebno obučenim radnicima u transportu vrijednosti.

Investicija u proširenje voznog parka, koja iznosi više od million konvertibilnih maraka, samo je jedna u nizu planiranih investicija kojim kompanija Sector Security želi da kvalitet svojih usluga podigne na viši nivo, objavila je kompanija.
Facebook Twitter Print