Kompanije i tržišta
Komunikacijska tvrtka V + O ušla na makedonsko tržište
14.9.2021 13:12 | Indikator.ba
Tvrka za komunikacije i odnose s javnošću V + O otvorila je ured u Sjevernoj Makedoniji proširujući tako svoju prisutnost u jugoistočnoj Europi.

V + O Sjeverna Makedonija ponudit će strateške komunikacijske i savjetodavne usluge domaćim i stranim tvrtkama, robnim markama i organizacijama koje posluju na lokalnom tržištu.

Ove usluge uključuju strateško planiranje, odnose s javnošću i medijima te upravljanje kriznim situacijama.

Ured će voditi Adela Gjorgjioska, koja ima dugogodišnje iskustvo u PR sektoru u uglednim agencijama u Londonu i Strasbourgu, kao i iskustvo kao komunikacijski konsultant i predavač u Sjevernoj Makedoniji.

- Otvaranje našeg ureda u Sjevernoj Makedoniji događa se u jedinstvenom trenutku koji je pun izazova i mogućnosti. U Adeli smo pronašli iskusnog partnera koji dijeli naše ciljeve pružanja kvalitetnih usluga i stvaranja visoke dodane vrijednosti za naše klijente i našu mrežu. Uvjereni smo da će kombinacija lokalnih talenata velikog kalibra, zajedno s operativnim djelovanjem naše grupe u regiji, predstavljati atraktivnu ponudu. Veselimo se budućem putu, rekao je Yannis Olimpios, suosnivač i izvršni direktor V + O Grupe.

V + O Grupa trenutno je prisutna u 7 zemalja s gotovo 170 stručnjaka za odnose s javnošću, opslužujući više od 200 klijenata i dosežući više od 60 miliona kupaca.

Grupacija ima urede u potpunom vlasništvu u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Albaniji i Cipru.
Facebook Twitter Print