Život i umjetnost
Razveli se najbogatiji Slovenci
3.10.2021 03:51 | Indikator.ba
Najbogatiji Slovenci i razvijači mobilnih aplikacija Outfit7, koji su tvrtku pokrenuli 2010. godine, na istom su mjestu na društvenim mrežama objavili da su se privatno razišli.

- Kako bismo izbjegli nagađanja, pogrešno tumačenje i moguću posljedičnu zabunu, obavještavamo prijatelje i javnost da smo se razdvojili u svom osobnom životu, napisali su oboje u isto vrijeme tražeći od svih da poštuju njihovu privatnost.

Oni ovaj događaj ne žele to javno komentirati, a smatraju da im to nije ni dužnost.
-Da novinari nemaju pravo zadirati u našu privatnost više nego što sami otkrijmemo odlučio je Okružni sud u Ljubljani u postupku protiv Reporter media doo, rekli su supružnici Login, koji će nastaviti raditi s timom Login5 kako bi izvršavali svoju misiju, podsjeća RTV Slovenije.

- Naši zajednički ciljevi za budućnost čovječanstva i našeg planeta viši su od naših privatnih, napisali su Iza i Samo Login, koji su prodali Outfit7, poznat po aplikaciji govorećeg mačka Talking Toma kineskoj United Luck Group tačno sedam godina nakon njenog osnivanja za milijardu dolara.

U augustu ove goodine su postali vlasnici više od 4.000 hektara zemljišta u Vojvodini, gdje će se baviti organskom poljoprivredom.
Facebook Twitter Print