Kompanije i tržišta
Jedan od najvećih shopping centara u regiji 29. oktobra otvara vrata
16.10.2021 05:05 | Indikator.ba
Trgovački centar "East Gate Mall" u Skoplju, investicija albanske Balfin grupe, bit će otvoren 29. oktobra.

"East Gate Mall" prostire se na 5 nivoa, ima preko 57.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i čak 2.000 parkirnih mjesta, što ga čini najvećim trgovačkim odredištem u cijeloj Makedoniji i u tom dijelu regije.

Procjenjuje se da će godišnji promet u East Gate Centru biti 12 miliona posjetitelja.

Bit će prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi koja objedinjuje više od 220 velikih svjetskih i regionalnih marki u svim kategorijama, od mode, preko restorana, elektronike, kućnog pribora, ponuda za djecu, do kino i zabave. Samo neki od poznatih brendova koji će se naći na ovoj shopping destinaciji su Zara i Zara Home, Armani Exchange, Calvin Klein, Sinsay, Mango, XYZ, KIKO, Reserved, Oysho, The Athletes Foot, Twinset, Patrizia Pepe, XYZ, Valentino, Tods, Furla, Neptun Electronics, Kiko Milano, Dsquared2, Pandora, Massimo Dutti, De Facto, Madame Coco, Babor Cosmetics, Prenatal i mnogi drugi.

Sve svjetske maloprodajne grupe dolaze s punim portfeljem poput Inditexa i LPP -a. Formati trgovina impresivni su i prostiru se u prosjeku na 2000 m2.

Posebna prednost ove shopping destinacije je njen položaj, jer se "East Gate Mall" nalazi samo 5 minuta od središta glavnog grada Makedonije uz autocestu M4.

East Gate Mall ulaganje je Balfin grupe, najvećeg akbanskog i regionalnog investicijskog fonda, koji ulaže u razvoj nekretnina, maloprodaju, trgovinu i industrijski prostor, usluge, finansiranje kupaca, rudarsku industriju, turizam, energetiku, bankarstvo i poljoprivredu.
Facebook Twitter Print