TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Najbolji poslovni potez
Priznanje MFC-u za ulaganje u izgradnju apartmana na Jablaničkom jezeru
21.12.2021 10:38 | Indikator.ba
Portal Indikator.ba uručio je 20. decembra 2021. godine priznanja za najbolje poteze u turizmu u sezoni ljeto 2021.

Jedan od dobitnika je MFC d.o.o. Sarajevo kao investitor u luksuzni resort na Jablaničkom jezeru.

Priznanje je primio dr. Mossa Fattah, vlasnik MFC-a, a u pratnji su bili i partneri iz projektanske kuće AHA KNAP koja je projektirala nekoliko reprezentativnih hotela, a prati MFC u njihovim poslovnim akcijama. On je iskazao zadovoljstvo da je njegovo ulaganje u izgradnju apartmana na Jablaničkom jezeru u vrijednosti od 2,2 miliona KM prepoznato kao značajan podstrek razvoju turizma na ovom području.

-Mi u BiH imamo dobra iskustva sa investiranjem i zbog toga naše prisustvo u vašoj prelijepoj zemlji nije upitno. Nastavit ćemo ulagati u projekte od kojih će Bosna i Hercegovina i njeni građani imati korist. U tome ćemo sarađivati sa našim partnerom projektantskom kućom AHA KNAP, kazao je Fattah.

Prema riječima arhitekte Kenana Brčkalije, projektanta AHA KNAP-a, kompanije koja je u Bosni i Hercegovini projektirala nekoliko reprezentativnih hotela, područje Jablaničkog jezera sa svim svojim prirodnim ljepotama idealna je lokacija za razvoj mnogih turističkih djelatnosti i izgradnju objekata koji služe za tu namjenu.

Projekt izbora najboljih poteza u turizmu, kao dugogodišnji zvanični partneri, podržali su Privredna komora Federacije BiH i lanac drogerie markt dm.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA