TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Menadžment
Kadrovske promjene u menadžmentu Podravke
14.1.2022 12:46 | Indikator.ba
Podravkinom menadžerskom timu u funkciji glavnog direktora za Internacionalna tržišta pridružit će se Dalibor Šijak.

Šijak ima bogato radno iskustvo na međunarodnim tržištima stečeno tokom njegove dugogodišnje karijere. Na novu funkciju u Podravku dolazi iz Atlantic Grupe u kojoj je radio šest godina, a prethodno je radio u Adris Grupi (2012-2015) i u Podravci (1999-2012) u funkciji direktora Podravka Poljska i direktora za centralnu i istočnu Europu.

Danijel Kocijan, iskusan menadžerski kadar Podravke, sa skoro 20 godina rada u području prodaje i marketinga u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Poljskoj, preuzima novu dužnost koordinacije i upravljanja Tržištima jugoistočne Europe. Kocijan ima veliko iskustvo u upravljanjima međunarodnim tržištima u različitim razvojnim fazama i značajno je pridonio u razvoju i plasmanu Podravkinog proizvodnog portfelja.

Sanja Garaj Miloš, dosadašnja direktorica marketinga Poslovnog programa Kulinarstvo, imenovana je direktoricom sektora Korporativni marketing i komunikacije. Dosadašnji direktor sektora Korporativni marketing i komunikacije Tomislav Maričević odlučio je napustiti Podravku i profesionalnu karijeru nastaviti u drugoj industriji.

Sve navedene promjene menadžerskog kadra Podravke stupit će na snagu 17. januara 2022. godine.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA