TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Život i umjetnost
U ovom hotelu će se održati "mala Jalta"
25.1.2022 05:04 | Indikator.ba
Marea Hotel & Spa u Neumu, koji je otvoren u maju prošle godine, bit će, prema neslužbenim informacijama, od 27. januara mjesto vođenja nove runde pregovora o reformi Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini.

Američki diplomat Matthew Palmer i europska dužnosnica Angelina Eichorst odbarali su Neum kao "malu Jaltu" za pregovore sa šefovima parlamentarnih stranaka s državnog nivoa i iz Federacije BiH koji će se održati u navedenom hotelu.

Lideri vodećih bh. stranaka bit će sve do 30 januara, do kada će trajati pregovori, odvojeni od javnosti s ciljem da se bez pritiska donesu izmjene Izbornog zakona.

Hotel Marea Hotel & Spa u vlasništvu Tomislava Lovrića, izgrađen je u toku trajanja pandemije a otvoren u maju prošle godine. U ovo luksuzno zdanje uloženo je 10 miliona KM.

Marea – Hotel & Spa bit će savršeno mjesto za vođenje pregovora.

Ovaj hotel je, kako se sam reklamira, "odlično mjesto za kreativne ideje i inspiraciju " i nudi "savršeno radno okruženje i opuštanje nakon posla".

Ono što krasi Marea hotel & Spa svakako je panoramski pogled na Jadransko more i Neumski zaljev koji oduzima dah, a u kojem se može uživati ​​iz moderno opremljenih soba i apartmana ili iz lobby bara.

Osim prostranog vanjskog bazena i privatne hotelske plaže, hotel ima zatvoreni bazen i bazen za djecu, kao i spa & wellness zonu.

Zanimljivo je da su sobe i cijeli hotel opremljeni proizvodima domaćih proizvođača i obrtnika, a gostima se služe autentična jela, izvještava Indikator.ba.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA