TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
Air Serbia podmlađuje kompletnu flotu za letove u regionu, prvi avion stiže danas
27.1.2022 06:27 | Indikator.ba
Novi turbo-elisni avion tipa ATR 72-600, oznake YU-ALY, trebalo bi danas da stigne iz Tuluza u Beograd, a ovim avionom koji će Air Serbia koristiti na regionalnim letovima, biće doprinijeto obnavljanju flote, saopštila je ova kompanija. Dodaje se da će podmlađivanje regionalne flote biti završeno do kraja godine.

- U predstojećem periodu zamijenićemo sve avione ATR 72-200, kojih trenutno imamo tri, kao i dva ATR 72-500, najsavremenijim ATR 72-600. To će značajno unaprijediti našu operativnu efikasnost, kao i usluge koje pružamo putnicim“, izjavio je generalni direktor Air Serbia Jirži Marek.

Air Serbia će novim avionima tipa ATR 72-600 letjeti na redovnim linijama iz Beograda za Banjaluku, Beč, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Prag, Sarajevo, Skoplje, Sofiju, Solun, Tivat, Tiranu i Zagreb, kao i na sezonskim linijama do Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra.

Letovi novim avionima će se realizovati i na redovnoj liniji iz Niša do Ljubljane, sezonskoj do Atine, kao i na redovnoj liniji iz Kraljeva do Istanbula i sezonskim do Tivta i Soluna.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA