TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
Hrvatski AGRIVI otvorio ured u SAD-u
27.1.2022 18:02 | Indikator.ba
Hrvatski davatelj softverskih rješenja za upravljanje farmama AGRIVI priopćio je u četvrtak da je otvorio ured u San Franciscu kako bi učvrstio svoju vodeću poziciju u digitalnoj poljoprivredi.

- Mi u AGRIVI-ju sa zadovoljstvom najavljujemo otvaranje našeg ureda u Sjedinjenim Državama i imenovanje Boba Westbrooka za šefa prodaje, stoji u priopćenju hrvatske tvrtke.

- Nakon snažnog uspjeha u digitalizaciji poljoprivrede u cijelom svijetu i podrške nekim od glavnih poljoprivredno-prehrambenih tvrtki kao što su Driscoll''s, Nestlé, BASF, Tequila Sauza i mnogi drugi, otvaranje američkog ureda ojačat će AGRIVI-jevo globalno vodstvo u segmentu softvera za upravljanje poduzećima, dodaje se.

Prvi hrvatski fond rizičnog kapitala za ulaganja s društvenim učinkom, Feelsgood, objavio je prošlog mjeseca da je potpisao ugovor o ulaganju 5,6 miliona kuna (743,00 eura) u AGRIVI.

AGRIVI razvija digitalna poljoprivredna rješenja za farme, prehrambene tvrtke, agrobiznis banke, ministarstva poljoprivrede i druge važne sudionike u poljoprivredno-prehrambenom lancu vrijednosti.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA