TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Najbolji poslovni potez
NLB Banci Sarajevo nagrada za Najbolji potez u turizmu
22.6.2022 14:05 | Indikator.ba
NLB Banka d.d. Sarajevo i Mastercard® su nizom pogodnosti i aktivnosti čaroliju zime i zimskih sportova na Igmanu i Bjelašnici učinili dostupnom brojnim skijašima, snowborderima, izletnicima i rekreativcima. Pored brojnih pogodnosti pri kupovini dnevnih ski karata, plaćanja servisa te iznajmljivanja skijaške opreme, NLB Banka je zajedno sa kompanijom ZOI ’84 obezbijedila i besplatan prijevoz do olimpijskih planina, a uz to podržala je i klub mladih skijaša i održavanje kulturno-zabavnih programa na otvorenom.

Ovim aktivnostima NLB Banka je snažno stala uz projekat razvoja zimskog turizma na Bjelašnici i Igmanu, podržavajući lokalne turističke destinacije.
Zbog svega navedenog, portal Indikator.ba je odlučio NLB Banci dodijeliti nagradu Najbolji poslovni potez u kategoriji Turizam za turističku sezonu Zima 2021/2022.

͈- Mi u u NLB Banci vjerujemo u potencijal ovog regiona i ulažemo značajne napore kako bi doprinijeli kvaliteti života u zajednici u kojoj živimo i radimo. Već drugu godinu zaredom, kako ovim projektom, tako i projektom poput Okvira Pomoći i drugih inicijativa, nastojimo pružiti našu ruku podrške domaćoj privredi i turizmu. Izuzetno nam je važno biti tamo gdje su naši klijenti, usputno stimulišući i rast i razvoj naše turističke ponude. Posebno mi je drago da je su naše inicijative prepoznate od strane portala Indikator.ba. Mogu najaviti i nastavak ovakvih i sličnih projekata, a uz motivaciju i energiju koju imamo, sigurna sam da će nas upravo to odvesti na jedan novi nivo kao jednu od najvažnijih banaka u regionu sa pozitivnim utjecajem na društvo i zajednicu u kojoj živimo, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA