TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
Accor sa hotelskim brendom Mövenpick stiže na Frušku goru
22.6.2022 17:08 | Indikator.ba
Potpisivanje ugovora o franšizi između francuske Accor grupe i srpske Promont Grupe, čime će hotel Fruške terme postati prvi Mövenpick hotel u zemlji, postaviće ovaj banjski kompleks na turističku mapu svijeta, izjavio je Marko Čadež, predsjednik Privredne komore Srbije.

Kako je navedeno na sajtu Vlade, ugovor su potpisali viši potpredsjednik i direktor razvoja Northern Europe Accor grupe Kamil Jazbek i generalni direktor Promont grupe Milinko Cicmil.

- Daćemo sve od sebe da vaš hotel bude još uspješniji nego što je danas - najavio je Jazbek, dodavši da se Accor grupa već dugi niz godina zalaže za održivost, pri čemu održiv turizam podržava nacionalni park Fruška gora.

Novi hotel će u ponudi imati 201 sobu modernog, savremenog dizajna i premium kvaliteta, koji balkonima gledaju na Banju Vrdnik i Nacionalni park Fruška gora, najstariji nacionalni park u Srbiji, piše Beta.

Fruške terme najveći termalni i spa resort u Srbiji nudi 12 bazena sa ljekovitom, termo-mineralnom vodom koji pokrivaju više od 3.000 m2 vodene površine, najveći spa centar koji se prostire na površini većoj od 10.000 m2 i sa više od 12 vrsta sauna, kao i konferencijski centar sa 11 konferencijskih sala kapaciteta za više od 1.000 delegata istovremeno.

- Srbija postaje jedno od ključnih tržišta za Accor u jugoistočnoj Evropi sa ambicioznim razvojnim planom. Ovaj razvoj će pomoći većem broju posjetilaca iz cijele Evrope i ostatka svijeta da otkriju ljepotu regiona - kazala je direktorka razvoja Accora za jugoistočnu Evropu Dilek Sezer.

Kako je navedeno, "Mövenpick Fruške terme resort & spa" je najveći akvapark, spa centar kao i najveći konferencijski centar u Srbiji, koji je nagrađen kao najbolja investicija u oblasti turizma u Srbiji u 2019. godini.

Odmaralište je dio Strateškog master plana razvoja turizma Fruške Gore koji je usvojila Vlada Srbije 2021. godine.

Gosti koji posjete novi hotel Mövenpick imaće na raspolaganju i dva restorana i bar.
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA