TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Život i umjetnost
Luksuzna zabava u Porto Montenegru: Utakmice pola ponovo u luci
1.8.2022 05:14 | Indikator.ba
Porto Montenegro će ovog ljeta biti domaćin drugog izdanja Pola u luci od 12. do 13. agusta.

Dovodeći profesionalne igrače svjetske klase u Crnu Goru na tek drugi polo događaj u historiji zemlje, Polo će u luci će privući ljubitelje ovog sporta, ali i druge na vikend luksuzne zabave u zadivljujućem okruženju obale.

Na posebno napravljenom polo terenu u Areni Porto Montenegro, s pogledom na marinu za superjahte i uz veličanstvene planine Bokokotorskog zaljeva kao pozadinu, četiri međunarodna tima će se natjecati u seriji od četiri utakmice. Izvanredna mješavina opasnosti, brzine, strategije i jahačke vještine, polo - koji je dobio nadimak "sport kraljeva" - smatra se najuzbudljivijim sportom za gledatelje na svijetu.
Spajajući ovu visokooktansku sportsku akciju sa zabavom, hranom i muzikom u opuštenom i elegantnom ambijentu, "Polo in Port" obećava izniman vikend na crnogorskom suncu.

Kako bi se zabacvili, gledatelji mogu birati između niza all-inclusive VIP paketa ili – slijedeći polo tradiciju u cijelom svijetu – ponijeti vlastite piknike na kojima će uživati ​​dok gledaju akciju na terenu.

(Foto: Polointheport)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA