TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Menadžment
Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos Banke
1.8.2022 13:26 | Indikator.ba
Novi predsjednik Uprave Atos Bank Banja Luka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke.

Naime, Nadzorni odbor je, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske imenovao Jovičića za novog predsjednika Uprave, a mandat mu počinje 1. avgusta, odnosno danas.

Dosadašnji predsjednik Uprave banke bio je Aleksandar Kesić.

Igor Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva.

Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove Banke Banjaluka.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj Banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner - izjavio je ovim povodom Jovičić.

Poslovne aktivnosti Atos Banke su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, prateći savremene trendove poslovanja. Atos Bank Banja Luka nastavlja graditi dugoročne i harmonične odnose sa klijentima, koji su im na prvom mjestu, saopšteno je iz banke.

(Foto: Atos Bank)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA