TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Politika i društvo
Otvoreno pismo direktora Mobi banke: Korisnici, izvinite
5.8.2022 14:06 | Indikator.ba
Pavel Maco, predsjednik Izvršnog odbora srbijanske Mobi Banke, uputio je otvoreno pismo izvinjenja svim korisnicima nakon prekida u radu sistema Banke početkom nedjelje.

- Žao nam je što smo izneverili vaše poverenje koje godinama gradimo. Nakon prekida u radu našeg informacionog sistema sa kojima ste se susreli početkom ove nedelje, želio sam da se lično izvinim ukoliko vam je ova situacija prouzrokovala neprijatnosti, rekao je Maco.

Direktor Mobi Banke objasnio je da se problem desio zbog optimizacije sistema koja je pokrenuta u nedelju, 31. jula, u toku noći, a koja nije bila završena u predviđenom vremenu. Uz povećan obim transakcija i aktivnosti koji su karakteristični za početak mjeseca, korišćenje aplikacije, plaćanje karticama, kao i uplate i isplate na bankomatima nisu funkcionisali.

Maco je najavio da će Banka u narednom periodu izvršiti niz unapređenja i sveukupnu modernizaciju sistema banke, kako bi obezbijedili kvalitet, dostupnost i pouzdanost usluga.

- Navedene aktivnosti podrazumevaće planirane radove i povremenu nedostupnost pojedinih usluga koje će biti realizovani u periodima smanjene aktivnosti, tokom vikenda i noći. Poučeni ovim iskustvom, potrudićemo se da sva naredna unapređenja sprovedemo što bezbolnije uz pravovremeno obavještavanje, te da neće doći do ovakvih nepredviđenih situacija, naveo je Maco u pismu.

(Foto: Pixabay)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA