TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Najbolji poslovni potez
Fojnica domaćin dodjele priznanja za najbolji potez u turizmu
26.10.2022 04:04 | Indikator.ba
Općina Fojnica i Lječilište banja "Reumal" domaćini su svečanosti povodom uručenja priznanja za najbolji potez u turizmu za sezonu Ljeto 2022.godine.

Prema odluci analitičara portala Indikator.ba najbolje poteze napravili su Fondacija arheološki park Bosanske piramide Visoko, Vedran Miletić i Frane Šarić – Blidinje i fojničko Lječilište banja "Reumal" , a u kategoriji lokalnih zajednica Grad Ljubuški i Općina Fojnica.

Tokom minulog ljeta oni su osmislili nove ideje i iskazali kreativnost u unapređenju turističke ponude afirmišući turizam kao jednu od ključnih oblasti ekonomskog napretka Bosne i Hercegovine i tako stvarali uslove za vlastiti boljitak. U užem izboru za priznanje Indikatora.ba našao se 21 potez što je najveći broj u posljednjih osam godina koliko ovaj portal ocjenjuje i bira najbolje poteze. U konačnom izboru Indikator.ba imao je na raspolaganju svog vodećeg konsultanta prof.dr. Ivanu Pavlić, prorektorku Sveučilišta Dubrovnik i profesoricu Odjela za ekonomiju ovdašnjeg Fakulteta za turizam i vanjsku trgovinu.

Povodom predstojećeg događaja načelnik Općine Fojnica Sabahudin Klisura izražava dobrodošlicu dobitnicima i gostima kojima će biti domaćin zadovoljan da su ova lokalna zajednica i njena poznata banja među dobitnicima priznanja i što će biti u prilici da predoči rezultate ostvarene ovog ljeta. Biće ovo povod da i ostali dobitnici predstave svoje planove za naredni period a sa domaćinima i gostima razmijene iskustva i ojačaju poslovne veze.

Partner ovog projekta je Privredna komora Federacije BiH, a podržava ga kompanija drogerie markt dm BiH.

Pripremio: Hajdar Arifagić
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA